SE VORES 1.600+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Dag til dag levering
Se vores 1.600+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

Mobilcover & Tilbehøriphone 12 alle farver side om side

Mobilcovers til Apple, Samsung og Huawei

Ejer du en smartphone fra Apple, Samsung eller Huawei, og er du på udkig efter et cover eller en Taske til mobiltelefoner, mobiltaske til livrem, så er du i den grad kommet til det rette sted. Et mobilcover har ikke kun til formål at beskytte din smartphone mod snavs, slag og ridser. Det er i allerhøjeste grad også et stilfuldt stykke tilbehør, der gerne skal få din telefon til at fremstå så stilren som muligt. Vi har selvfølgelig alle hver især forskellige præferencer for, hvordan mobilcoveret skal se ud, og hvilke funktioner det skal have.

Det ideelle scenarie er jo, at man finder et cover, der har et udseende, man bryder sig om, samtidig med at det har en række funktionaliteter, der gør det til mere end blot et traditionelt mobilcover.
5 forskellige mobiler side om side

Et mobilcover er mere end blot tilbehør til telefonen

I modebranchen ser man konstant skiftende tendenser, der indikerer, hvad forbrugerne vil have, og hvad der er “in”. Det samme er gældende, når det kommer til mobilcovers. Der bliver løbende sendt ekstremt mange forskellige former for mobilcovers på markedet – til alle mulige forskellige telefoner og til en lang række forskellige formål. Her hos DeluxeCovers forsøger vi konstant at tilbyde dig som kunde et så bredt og varieret udvalg af mobilcovers som overhovedet muligt. Der skal være noget for enhver smag.


I de senere år hvor mobilcoveret i højere og højere grad bliver en stilfuld tilføjelse til det øvrige outfit, man har på på arbejdet og i hverdagen, så kan det være svært at udvælge lige præcis dét cover, der på bedst mulig måde går hånd i hånd med ens øvrige outfit, i og med at man jo ikke har det samme tøj på hver dag. For nogle vil det derfor være oplagt at vælge et mobilcover i neutrale farver, som dermed kan kombineres med stort set alle outfits og øvrige accessories. Farver som sort, mørkeblå, grå og brun kan betegnes som neutrale farver, og vælger man én af dem, går man i hvert fald ikke galt i byen.

original iphone 7/8/se silikone cover alle farver

Funktionelle og stilfulde mobilcovers til enhver smag

Vælger du at købe et mobilcover her hos DeluxeCovers, har vi fri fragt på alle ordre over 250kr,-. Det gør vi, fordi vi ønsker at være det eneste sted, du behøver at købe dine mobilcovers – både nu og i fremtiden. Skulle du have spørgsmål af den ene eller anden art til nogle af de covers, vi sælger, så er du mere end velkommen til at sende os en mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig på vej mod at vælge det helt rigtige cover til lige præcis dig og dine behov.


Ønsker man et lidt mere farverigt og “modigt” design, så er der bestemt også gode muligheder for det. F.eks. finder du blandt vores iPhone covers både de neutrale farver, men også de mere iøjnefaldende farver som rød og pink.Blandt vores Samsung covers du også mobilcovers i alle afskygninger og til ethvert behov. Det samme er gældende i vores kategori med Huawei covers, hvor du kan sortere ud fra, hvilken model du har, og så kan du ellers gå på opdagelse i den store verden af mobilcovers, som vi fører her på webshoppen.Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil