SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

Motorola Cover & Tilbehør

Vælg din model nedenfor:

Motorola side om side - foran samt kamera / bagside

Motorola Sleeves & Tasker

Hos DeluxeCovers sælger vi alverdens former for Motorola sleeves. Hvilket Motorola sleeve du skal vælge, afhænger i første omgang i høj grad af, hvilken Motorola du har. Som du kan se her på siden, har vi sleeves til alt lige fra den helt nye Motorola Edge 30 Pro til den noget ældre Motorola.

Der er en ting til fælles for vores sortiment, og det er tiden der bliver lagt i, at finde de bedste leverandører på markedet, så vi kan tilfredsstille kunderne der ser vores sortiment dagligt. De sleeves & tasker vi bestiller hjem dækker altid et behov
Skærmen - Samt bagsiden af to andre Motorola telefoner

Find det perfekte sleeve til din Motorola

Som nævnt har vi et kæmpe sortiment af sleeves & tasker her hos DeluxeCovers. Du tænker måske, om det overhovedet er nødvendigt med et cover til en Motorola.


Årene der går og teknologien som udvikler sig og de smartphones, der kommer på markedet i disse tider bliver bedre og bedre og mere og mere avancerede, så bliver de samtidig også dyrere og dyrere. Det gør, at din smartphone bliver en endnu mere dyrebar følgesvend for dig, og formentlig vil du derfor gerne sikre dig, at den er så godt beskyttet som muligt. Der er vi hos Deluxecovers klar til at træde ind og hjælpe dig med sleevs samt tasker og tilbehør til din Motorola.


Udover at et Motorola taske jo giver dig muligheden for at beskytte din telefon mod stød, støv, slag og ridser, som nok må siges at være det primære formål, så kan et Motorola cover altså også tjene andre formål.

En Motorola der svæver i luften, hvor forsiden og bagsiden af kan ses

Giv din Motorola et personligt præg med et sleeve eller taske

Mulighederne hos DeluxeCovers er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvilke behov et Motorola sleeve skal opfylde for lige præcis dig og din telefon.


Med vores Motorola tasker & etuier kan du f.eks. få et sleeve, der både kan opbevare din iPhone og et par kreditkort i ét og samme cover. Så behøver du altså ikke længere at slæbe rundt på punge og tasker, når du skal i byen. Derudover er der også et bredt sortiment af løbeudstyr, så du nemt kan medbringe din Motorola med på farten.Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil