SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

iPhone Cover & Tilbehør

Hvilket iPhone har jeg? - Klik Her

iPhones i fire forskellige farver der står sidelæns

iPhone Cover

Hos DeluxeCovers sælger vi alverdens former for Apple iPhone covers. Hvilket iPhone cover du skal vælge, afhænger naturligvis i første omgang i høj grad af, hvilken Apple iPhone-model du har. Som du kan se her på siden, har vi covers til alt lige fra den helt nye iPhone 12 Pro Max til den noget ældre iPhone 5, som må siges at have en del år på bagen efterhånden.

Fælles for alle de covers, vi sælger, er, at vi har valgt at have dem i sortimentet, fordi de på hver deres måde enten har et fedt design, en funktion, der gør iPhone coveret nyttigt, eller også kan det være, at iPhone coveret forener de to verdener og på én og samme tid har et smukt udseende og en funktion, der gør din hverdag nemmere.
iPhones i alle fem farver

Find det perfekte cover til din iPhone

Som nævnt fører vi en lang række forskellige iPhone covers her hos DeluxeCovers.


Du tænker måske, om det overhovedet er nødvendigt med et cover til en Apple iPhone.


Efterhånden som de iPhones, der kommer på markedet i disse år bliver bedre og bedre og mere og mere avancerede, så bliver de samtidig også dyrere og dyrere. Det gør, at din Apple iPhone bliver en endnu mere dyrebar følgesvend for dig, og formentlig vil du derfor gerne sikre dig, at den er så godt beskyttet som muligt med et kvalitets iPhone Cover eller et Vandtæt iPhone cover

iPhone med et silikone cover på

Giv din iPhone et personligt præg med et iPhone cover

Udover at et Apple iPhone cover jo giver dig muligheden for at beskytte din telefon mod stød, slag og ridser, som nok må siges at være det primære formål, så kan et iPhone cover altså også tjene andre formål.


F.eks. finder du i vores kategori med iPhone 12 covers en lang række covers, hvor det i høj grad har haft højeste prioritet at designe et cover, der fremstår pænt og stilfuldt udadtil. Her finder du bl.a. iPhone sleeves, lædercovers i sort eller brunt læder, MagSafe covers, silikone covers i både maskuline og feminine farver og en lang række andre covers.


Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvilke behov et iPhone cover skal opfylde for lige præcis dig og din telefon. Vi har blandt andet også Miljøvenlig grønne iPhone covers & gennemsigtig covers, iPhone covers med Kortholder eller iPhone cover med snor


Med vores iPhone Bælte taske til iPhone & etuier kan du f.eks. få et cover, der både kan opbevare din iPhone og et par kreditkort i ét og samme cover. Så behøver du altså ikke længere at slæbe rundt på punge og tasker, når du skal i byen.

Billige Apple iPhone covers

Billige iPhone covers har mange forskellige funktioner, der hjælper med at beskytte din telefon mod skader. De kan forhindre, at skærmen knækker, hvis du taber den, og de kan også beskytte det mod ridser. De har også en meget stærk stødabsorberingsevne, som kan hjælpe med at reducere skader, hvis din telefon ligger og ligger på gulvet. Derudover har mange af Apple iPhone covers også en række ekstra funktioner, som du kan drage fordel af. Nogle af dem har endda indbyggede funktioner som et kreditkortlomme, der gør det nemt at bære kort med dig uden at skulle åbne tasken. Andre har et beskyttende lag, der forhindrer slid på din telefon. Nogle dæksler har endda et ekstra lag, der holder din telefon sikker mod vand og andre elementer. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skader, hvis du udsættes for regn eller fugt.

Hvad er det bedste iPhone cover?

Det kommer helt an på, hvad du leder efter. På DELUXECOVERS.DK findes der et bredt udvalg af iPhone og mobilcover til alle slags behov. Du kan f.eks. vælge et cover, der beskytter din telefon mod stød og slag, eller et mere subtilt cover med et feminint mønster. Du kan også vælge et ultra-slankt cover, der giver din telefon et simpelt og stilfuldt udseende. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at vælge et iPhone cover, der beskytter din telefon og samtidig er behagelig at holde.

Tilbehør til iPhone

Tilbehør til din iPhone er ikke kun lækkert, det er også meget nyttigt. De forskellige tilbehør gør det muligt at bruge din iPhone på nye og innovative måder. Eksempelvis findes der et bredt udvalg af iPhone covers, iPhone Løbearmbånd, iPhone opladere, Mikrofon til iPhone, kabler som gør det lettere at lade din telefon op, uanset hvor du er. Derudover findes der også headsets, som gør det muligt for dig at tale i telefon uden at skulle holde din telefon op til øret. Disse headset giver dig også bedre lydkvalitet, end hvis du taler i telefon med din telefon. Derudover kan du også finde flere forskellige MagSafe Covers, som fungere med MagSafe Oplader til Bil. Danmarks bedste udvalg af tilbehør til iPhone findes på DELUXECOVERS.DK. Vi har alt, lige fra covers, beskyttelsesglas, kabler og Mobil ladestation og flere forskellige Oplader til iPhone. Du kan altid få et større overblik over vores iPhone Tilbehør ved at trykke på linket her. Uanset hvad du er på udkig efter finder du altid et godt bredt udvalg af produkter til rimelige priser.Vi har Apple iPhone Cover & tilbehør til følgende modeller:
iPhone 15 Pro Max iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro iPhone 15 iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 mini iPhone 14, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, iPhone SE (2020), iPhone SE (2022), iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE (1st generation), iPhone 5/5s/5c