SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

VORES HISTORIE

Fra lille lejlighed til et stort kontor

Deluxecovers startede tilbage i 2017 med en vision om, at levere kvalitets tilbehør til elektroniske enheder - dog gik det ikke nemt fra start, med et lejlighed værelse på 15 kvm, var pladsen trang og det var en drøm at komme ud i noget større. Efter utallige timer med fokus på vækst, god service og forbedringer for at være gøre kundeoplevelsen bedre, så begyndte Deluxecovers at vokse hurtigt. 

Tilbage i 2017 omsat vi for 100.000 kr og i 2021 omsat vi for 7,7 millioner kr - så de lange arbejdsdage har i den grad givet pote. Vores vækstrejse er bestemt ikke ved at ende og vi stræber stadigvæk efter forbedring og vi har en klar plan til hverdagen, så vi hver dag kommer tættere på at blive en bedre dansk virksomhed. 

Corona rammer Danmark og hele landet lukker ned, dog medførte corona utroligt meget negativt for menneskeligheden, men en online virksomhed som vores nød godt af det. Efter shoppen har været kørende i 7 år har vi ekspederet mere end 125.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige, Grønland og Færøerne - med tilbagevendende kunder på over 18%. Efter 7 år har vi udvidet til et større kontor med lager, som har medført flere arbejdspladser, plads til et større sortiment og vækst.
 
Vi er utrolig taknemmelige for rejsen vi har været på, samt de kunder vi har ekspederet i årenes løb. Det er fedt med glade kunder og det motiverer os fortsat til at yde den bedst mulige service. Vi værdsætter ethvert spørgsmål og vi stræber efter at opfylde jeres krav til køre en god forretning, så derfor har vi gået ind for miljøvenlig pakning og gode arbejdsvilkår for vores medarbejdere. 

"Vi glæder os til at være din foretrukne leverandør af elektronisk tilbehør"

Bjørn Solsø Frederiksen - CEO & Indehaver
DELUXECOVERS