SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

AirPods Cover & Tilbehør

Alt i Cover & Tilbehør til AirPodsAirPods Cover

Find det perfekte cover til dine AirPods og tilføj et personligt præg. Uanset om det er et almindeligt cover, ørehanker eller andet tilbehør, så kan du få det her. Uanset hvilken stil du har, så kan du finde det perfekte cover til dine AirPods her. Vi har forskellige farver, designs og materialer, så du kan finde det helt rigtige look til dine AirPods. Brug dette tilbehør til at vise din personlige stil og gøre dine AirPods unikke. Vælg mellem et hav af forskellige muligheder og skab dit helt eget look.

Cover til AirPods

Tilføj et moderne og simpelt look til dine AirPods med et silikone cover. Et AirPods silikone cover giver en god beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. De er samtidig lette at rengøre og vedligeholde, så du ikke skal bekymre dig om det. Derudover er det et let og fleksibelt materiale, som giver et godt greb og god beskyttelse om dit AirPods etui. Ud over det kommer de fleste af disse covers i farver der passer til enhver stil.

Vi har også gennemsigtige AirPods Cover der giver et stilrent og moderne look, mens farverige AirPods Covers er perfekte til dem, der gerne vil skille sig ud. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at dine AirPods vil se fantastiske ud med det rette tilbehør. Med et AirPods Cover kan du beskytte dine AirPods mod snavs, støv og ridser - så de holder længere. Uanset om du leder efter et simpelt design eller et design med et personligt præg, så kan du finde det rigtige cover her.

Læder Taske / Etui Til AirPods

Udover silikone covers har vi også et udvalg af læder etuier, der er perfekte til at give dine AirPods et smart og elegant look. Disse taske/etuier giver et robust lag af beskyttelse uden at gå på kompromis med designet. De kan også bruges til at opbevare dine AirPods på en stilfuld måde, når du ikke bruger dem. Disse etuier findes i flere forskellige farver og designs, så du kan finde det perfekte match til dit AirPods.

Opbevaringstaske Etui

Tilføj et smart og stilfuldt look til dine AirPods med vores AirPods opbevaringstasker. Disse tasker er perfekt til at opbevare dine AirPods, når du ikke bruger dem, da den beskytter dem mod støv, ridser og andre skader. Tasken er udstyret med en hank, så du nemt kan transportere dine AirPods med dig overalt uden at bekymre dig om hvor du har placeret dem. Designet er skabt med lidt kant og et twist af moderne og stilfuld æstetik. Denne taske er perfekt til at tilføje det sidste touch til dit AirPods look.

Stødsikre Beskyttelses Covers til AirPods

Gør dine AirPods Stødsikre med et af vores stødsikre / håndværker covers til dine Airpods - Hvis du ofte laver udendørs aktiviteter eller har en fysisk arbejde, så er et af vores håndværker covers det perfekte valg til dig. Dette etui er lavet af et ekstremt robust materiale, der giver beskyttelse mod skarpe objekter og stød. Det fleksible materiale giver også et godt greb, så du nemt kan tage dine AirPods med dig uden at bekymre dig om at de går i stykker.

Vores AirPods covers kommer i forskellige farver og designs - Primært er vores Håndværker covers i mørke farver så som navy og sort. Hvis du blot ønsker at give dine AirPods den ekstra beskyttelse, er et af vores alm. stødsikre covers også et godt valg - Vores Airpods stødsikre covers giver en total 360-graders beskyttelse mod stød, fald, ridser, støv og regn og holder dine Apple AirPods samt opladerboks i flot stand.

Ønsker du et mere unikt design?

Hvis du ønsker et helt farverigt med smukke mønstre og stilfuldt design til dine AirPods, så kan vores marmor cover være det perfekte valg for dig. Marmor er et af de mest eksklusive materialer til at skabe produkter, og dette cover beskytter dine AirPods mod daglige skader og ridser. Desuden fås vores marmor i covers i flere forskellige farver og designs, så du kan finde den perfekte match til dit AirPods look.

Det kan også være at du blot ønsker et helt alm. AirPod cover der alligevel ser pænt ud uden at skulle tænke over design, så er et af vores electroplating covers det perfekte valg for dig. Dette etui er lavet af et robust materiale. Det er udstyret med en ekstra tynd lag af børstet metal, der giver dine AirPods det luksuriøse look. Dette cover giver effektiv beskyttelse mod fald, støv og ridser - Med et af vores electroplating covers kan du nemt give dine AirPods det sidste touch af stil.

Uanset hvilket af vores tilgængelige AirPods covers du vælger, kan du se frem til at få en AirPods beskyttelse der passer til dit behov - Det er vigtigt at sikre dine AirPods mod skader, da de kan blive beskadiget. Vi sørger altid for kun at bruge de bedste materialer, og det giver dig en beskyttelse som varer i mange år.

AirPods Tilbehør

Du kan også tilføje en personlig vri ved at kombinere dine AirPods med andet ekstraudstyr vores Earhooks til dine AirPods er ganske simpelt, da det i bund og grund sørger for at dine AirPods sidder bedre fast i øret. Det giver dig et større fokus, da du nu ikke skal bekymre dig om at dine AirPods går tabt. Det er selvfølgelig også meget mere komfortabelt end almindelige ørepropper, da det føles behageligt. Earhooks er perfekte til at tage med dig på farten, så du kan bruge dine AirPods uden bekymringer. Det er selvfølgelig også en god måde at give dine AirPods et personligt præg og tilføje lidt farve til dem. Samtidig er de nemme at anvende og lette vedligeholde.

Hos Deluxecovers finder du en stor række af forskellige covers og tilbehør til AirPods. Fra klassiske farver, som sort og brun, til farverige design med detaljer. Uanset hvad du foretrækker, er der helt sikkert noget, der passer til netop dine AirPods. Der er også en række andre tilbehør, som du kan tilføje til dine AirPods. Det kan f.eks. være en ørehanke, stroppe og meget mere. Dette tilbehør vil give dine AirPods et stilfuldt og elegant udseende, samtidig med at de forbliver godt beskyttet. Er du mere på den aktive side, kan du investere i et løbearmbånd / holder til løb, som du kan bruge til både din mobil og AirPods.

Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil