✓ Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
✓ Over 75.000 Glade Kunder!
✓ Dag-til-dag Levering
✓ Dag til dag levering
✓ Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
✓ 75.000+ Glade Kunder

iPhone Beskyttelsesglas


iPhone 12 forside med et beskyttelsesglas ved siden af

iPhone beskyttelsesglas

Har du valgt at investere i den nyeste iPhone? Eller har du måske valgt en af de lidt ældre modeller? Uanset hvilken iPhone du har investeret i, så er det altafgørende, at du sørger for at beskytte skærmen. Det er jo i sidste ende skærmen, du bruger til at betjene telefonen, og uden skærmen er en iPhone ikke meget værd.

Vi har et rigtig stort udvalg af iPhone beskyttelsesglas her på webshoppen, og uanset om det er iPhone 11 beskyttelsesglas, iPhone X beskyttelsesglas eller iPhone 5S, du søger beskyttelse til, så har vi det, du søger. Det kan godt være, at du ikke tænker, at det er nødvendigt med et beskyttelsesglas, hvis du ejer en af de efterhånden ældre modeller, men uanset hvor gammel din telefon er, så er det bare ikke fedt at rende rundt med en telefon, hvor skærmen er smadret og indholdet derpå er stort set ulæseligt. Vælger du at købe skærmbeskyttelse, er det selve skærmbeskyttelsen – altså glasset – der bliver beskadiget og dermed ikke selve telefonens skærm, der bliver ødelagt. Det kan spare dig for store omkostninger, så du slipper for at skulle ud og købe en helt ny telefon eller betale for en skærmreparation.
Fem iPhones i forskellige modeller

Derfor bør du købe et iPhone beskyttelsesglas

Udover at det som nævnt ikke ser spor pænt ud, at man render rundt med en telefon med en smadret skærm, så risikerer du også at få bittesmå glasskår i fingrene, når du rører skærmen med dine fingre. Det er bare ikke rart i længden.


Nogle vælger jo helt at undlade at have et cover på telefonen, fordi de har en mobilforsikring, der går ind og dækker, hvis uheldet er ude. Der findes dog også dem, der ikke føler, at det er pengene værd med en mobilforsikring, som man hver eneste måned skal betale til. For dem kan et iPhone beskyttelsesglas være en overskuelig engangsomkostning, som du altså kun betaler her og nu. Selvom man selvfølgelig aldrig kan garantere med 110% sikkerhed, at et beskyttelsesglas vil klare alt, man overhovedet kan forestille sig at udsætte det for, men i langt de fleste tilfælde vil beskyttelsesglasset altså sørge for at skåne din skærm for langt det meste.

Dazzle Panserglas ved siden af en iPhone 12

Få ro i maven med et iPhone beskyttelsesglas

Med et iPhone beskyttelsesglas får du ro i maven, og du behøver ikke længere at bekymre dig om, hvad der mon sker, hvis du taber din telefon, og om skærmen mon kan holde til det.


Vi har allerede været inde på det faktum, at vi jo sælger beskyttelsesglas til både de ældre og de helt nye iPhone-modeller, så det er bare med at gå op opdagelse i vores udvalg. Vi tilbyder ligeledes fri fragt på alle ordrer – uanset hvor meget eller lidt du køber – så det er i hvert fald ikke noget, du behøver at bekymre dig om, når du skal til at bestille beskyttelse til din iPhone her på siden.Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil