SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

iPad Cover & Tilbehør


På bagsiden af din iPad, finder du et modelnummer
Modelnummeret starter altid med A og er efterfulgt af fire tal – feks "A1822"

iPads side om side i forskellige farver

iPad cover

Du er højst sandsynligt bekendt med, at der efterhånden findes rigtig mange forskellige iPads på markedet. Lige siden den første iPad kom på markedet d. 3. april 2010 har iPad’en som device nydt bred anerkendelse og været en stor hjælp for mange mennesker på jobbet og i hverdagen.

Vores mission er, at tilbyde vores kunder apple ipad covers i høj kvalitet, som matcher den kvalitet, som Apples tilbehør produkter har. Vi stiller store krav til kvaliteten af vores produkter. Vi vil derfor kun acceptere apple iPad covers & etuier, hvor kvaliteten ligger i den bedste ende af markedet. Design og kvalitet er vores primære fokus på DeluxeCovers.dk.

Vores ambition har alle dage været, at vi ikke kun skal tilbyde dig som kunde et bredt udvalg af iPad Case & tilbehør, men at vi i lige så høj grad skal være i stand til at tilbyde det bredest tænkelige udvalg af Apple iPad covers, iPad cover med tastatur, Apple iPad læder covers, Apple iPad børne cover til iPad og tilbehør.
Magnetisk iPad cover sort

Et cover til din iPad: En vigtig investering

Har du valgt at investere i en Apple iPad cover, ved du, at det ikke ligefrem er nogen billig investering. Den store skærm på iPad’en er på mange måder det, der gør den til et så fedt arbejdsredskab, og det er det, der gør, at den kan opfylde stort set alle de behov, man har og på mange måder erstatte behovet for en bærbar computer dette kan gøres med feks. et iPad cover med tastatur.


I og med at skærmen på en ipad har den størrelse, som den nu engang har, så er der også en stor skærmoverflade, som kan risikere at gå i stykker, hvis man skulle være så uheldig at tabe den på gulvet eller endnu værre; på asfalten udenfor. Det kan meget vel få fatale følger for din iPad, hvis det skulle ske. Netop derfor kan et iPad cover være en god investering. Nogle vil måske mene, at det er en skam at pakke et så flot device som en iPad ind i et cover, der skjuler det flotte udseende. Men den dag, hvor du står med en ødelagt skærm på din iPad, ville du nok ønske, at du havde valgt et apple iPad Case trods alt ret overkommelige investering, som det er at investere i et cover til din iPad.

Apple iPads der svæver op af hinanden

Bredt udvalg af iPad Covers

For dig, der ejer en af de nye iPad Pro-modeller, vil du nok finde det belejligt, at vi netop sælger iPad Pro 12.9" (2020) covers. Vi har endda cases, som gør, at du kan tilte iPad’en og lade den stå på bordet, så du nemmere kan gøre brug af den stylus pen, som er så oplagt at bruge på en iPad Pro. Derudover har vi iPad cover & iPad Sleeve til både forældre, samt personer ude i fysisk arbejde, så hvis du enten søger et børne cover til iPad, eller et Håndværker cover til iPad, er dette det rette sted. Der findes efterhånden en lang række forskellige iPad-modeller. Der findes den tynde, lette og elegante iPad Air, som meget i stil med Apples MacBook Air er skabt til at være så transportabel som overhovedet muligt.


Skal iPad’en være en smule mindre, så den passer i en lille taske, så kan det være, at det er en iPad Mini, der er det rette valg. Ejer du dén model, så tag et kig på vores iPad Mini covers, hvor du i samme kategori i øvrigt også kan finde forskellige stylus penne.


Vi er klar over, at det kan være lidt af en jungle at skulle finde rundt i det store sortiment af iPad covers, Etuier & læder covers som der er at finde i de forskellige underkategorier. Men når det kommer til stykket, er det faktisk ikke så uoverskueligt, som man skulle tro. Du ved jo naturligvis, hvad det er for en iPad-


model, du har, og så er det egentlig bare at klikke sig ind på underkategorien for den iPad, du ejer, og så kan du ellers give dig i kast med at finde det rette Apple ipad cover / Case – baseret på dine behov og ønsker for design og funktionalitet.

Hvilke cases til iPad er bedst?

Der findes mange forskellige covers og Cases til iPad, og det kan være svært at vide, hvilket er det bedste. Det bedste cover afhænger af dine præferencer og brug. For eksempel, hvis du ønsker et iPad cover, der giver dig ekstra beskyttelse, så kan du overveje et kraftigt og slidstærkt materiale såsom læder eller plastik. Hvis du ønsker et let og smukt cover, så er der også muligheder i form af tynde og stilfulde materialer som silke eller stof. Det er vigtigt at tage højde for den slags funktioner, før man køber et cover til sin iPad. Det er også en god idé at kigge efter et cover, der har både praktiske og æstetiske funktioner, så man får det bedste ud af det. Det kan også være at du er på udkig efter tilbehør til din iPad som f.eks. Stylus pen & Touch pen eller en iPad Stander / Holder

Hvilken iPad cover har jeg?

På alle iPads og iPhones, står der følgende på bagsiden.

Designed by Apple in California. Assembled in China – efterfulgt af modelnummeret.

Modelnummeret starter altid med A og er efterfulgt af fire tal – feks "A1822"

For at sortere efter cover & tilbehør til specifik iPad Modelnummer - Klik Her

Så for at finde din model ruller så bare ned indtil du finder den der stemmer overens med dit modelnumer på bagsiden.

Brug for Mere hjælp? - Klik Her