SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

iPad Air Cover & Tilbehør

Hvilken iPad har jeg? - Klik Her

iPad TilbehøriPads side om side i forskellige farver

iPad Air Cover

Leder du efter et nyt cover til din iPad Air? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos DeluxeCovers.dk tilbyder vi et stort udvalg af alverdens covers i høj kvalitet - vi har covers til alle iPad Air modellerne, så uanset om du er til læder, silikone eller noget helt tredje, så har vi helt sikkert et cover til din iPad Air.

Der er noget for alle, uanset om du leder efter et klassisk design, eller om du vil have et mere moderne udseende. Coverne er lavet af kvalitetsmaterialer, der giver et ekstra beskyttende lag til din iPad Air. Coverne er desuden lette at montere, så du kan give din iPad Air et helt nyt udseende uden at skulle udskifte den. iPad Air tilbehør er lige så vigtigt som selve enheden, så sørg for at få det rigtige cover, der beskytter din iPad Air mod skader, uanset hvor du tager den hen.
iPad samt et iPad cover der kan foldes ud

iPad Air Cover til din personlighed

Selvom det at beskytte din iPad Air fra slag og skrammer er den første prioritering, så har vi udvalgte covers der beskytter din iPad Air, men samtidig byder på mere funktionalitet. Vores trifold covers beskytter skærmen når din iPad Air ikke er i brug - men når du bruger din iPad Air, kan skærmbeskyttelsen bruges som kickstand, hvilket giver dig mulighed for at bruge din iPad Air mens den står af sig selv - ideel til når du streamer film og serier eller hvis du bruger din iPad Air til at arbejde på.

Der er et stort udvalg af covers, så du kan vælge det design, der passer bedst til din stil. Du kan få covers i forskellige farver og mønstre, så du kan vælge et, der passer til din personlighed. Uanset om du foretrækker et enkelt og stilrent design, eller om du søger et mere moderne og spændende look, så er der et cover, der passer til dig. Det kan også være at du er på den mere praktiske side, i så fald har vi iPad cover med tastatur, så du kan kombinere et cover sammen med et tastatur. Du kan også få covers med stilfulde, personlige detaljer, der vil gøre din iPad Air endnu mere sjov og unik at se på.


iPads i forskellige farver der svæver ved siden af hinanden

Et virvar af farver og designs

Vores udvalg af iPad Air covers, findes i mange forskellige materialer, farver og designs. Vi har alt fra de helt traditionelle bagside silikone covers, der yder den nødvendige beskyttelse, men giver dig hurtig adgang til at komme i gang med at bruge din iPad Air, til de mere robuste og polstrede håndværker covers, der kan stå imod selv de værste tab og slag. Udover vores brede udvalg af materialer og designs, findes samtlige af vores covers i forskellige farver, så du kan sætte dit personlige præg på din iPad Air.


iPad Tilbehør er også blevet et populært supplement for mange iPad Air brugere. Der er et stort udvalg af forskellige tilbehør, som gør det nemmere at bruge din iPad Air, uanset hvor du er. Du kan få alt fra tastaturer til cases, så du kan holde din iPad Air organiseret og beskyttet, mens du på farten. Der er også penne, som gør det nemmere for dig at skrive og tegne på din iPad Air. Uanset om du vil holde din iPad Air organiseret, eller om du bare leder efter et par funktionelle tilbehør, så er der noget for alle.

Køb et iPad Air cover hos DeluxeCovers.dk idag - du vil ikke fortyde det imorgen.
Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil