iPad Cover | Stort Udvalg - DELUXECOVERS.DK
JANUAR UDSALG | Spar 10% | Brug "Deluxe10" V. Betaling!
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Dag til dag levering
JANUAR UDSALG | Spar 10% | Brug "Deluxe10" V. Betaling!
75.000+ Glade Kunder

iPad Cover & Tilbehør

Hvilken iPad har jeg? - Klik Her

iPads side om side i forskellige farver

iPad cover & tilbehør

Du er højst sandsynligt bekendt med, at der efterhånden findes rigtig mange forskellige iPads på markedet. Lige siden den første iPad kom på markedet d. 3. april 2010 har iPad’en som device nydt bred anerkendelse og været en stor hjælp for mange mennesker på jobbet og i hverdagen.

Vores mission er, at tilbyde vores kunder apple ipad covers i høj kvalitet, som matcher den kvalitet, som Apples tilbehør produkter har. Vi stiller store krav til kvaliteten af vores produkter. Vi vil derfor kun acceptere apple iPad covers & etuier, hvor kvaliteten ligger i den bedste ende af markedet. Design og kvalitet er vores primære fokus på DeluxeCovers.dk.

Vores ambition har alle dage været, at vi ikke kun skal tilbyde dig som kunde et bredt udvalg af iPad cover & tilbehør, men at vi i lige så høj grad skal være i stand til at tilbyde det bredest tænkelige udvalg af Apple iPad covers, iPad læder covers, Apple iPad børne cover til iPad og tilbehør.
iPad samt et iPad cover der kan foldes ud

Et cover til din iPad: En vigtig investering

Har du valgt at investere i en Apple iPad cover, ved du, at det ikke ligefrem er nogen billig investering. Den store skærm på iPad’en er på mange måder det, der gør den til et så fedt arbejdsredskab, og det er det, der gør, at den kan opfylde stort set alle de behov, man har og på mange måder erstatte behovet for en bærbar computer.


I og med at skærmen på en ipad har den størrelse, som den nu engang har, så er der også en stor skærmoverflade, som kan risikere at gå i stykker, hvis man skulle være så uheldig at tabe den på gulvet eller endnu værre; på asfalten udenfor. Det kan meget vel få fatale følger for din iPad, hvis det skulle ske. Netop derfor kan et iPad cover være en god investering. Nogle vil måske mene, at det er en skam at pakke et så flot device som en iPad ind i et cover, der skjuler det flotte udseende. Men den dag, hvor du står med en ødelagt skærm på din iPad, ville du nok ønske, at du havde valgt et apple iPad cover trods alt ret overkommelige investering, som det er at investere i et cover til din iPad.

Bredt udvalg af Covers til din iPad

For dig, der ejer en af de nye iPad Pro-modeller, vil du nok finde det belejligt, at vi netop sælger iPad Pro 12.9" (2020) covers. Vi har endda covers, som gør, at du kan tilte iPad’en og lade den stå på bordet, så du nemmere kan gøre brug af den stylus pen, som er så oplagt at bruge på en iPad Pro. Derudover har vi iPad covers til både forældre, samt personer ude i fysisk arbejde, så hvis du enten søger et børne cover til iPad, eller et håndværker cover til iPad, er dette det rette sted. Der findes efterhånden en lang række forskellige iPad-modeller. Der findes den tynde, lette og elegante iPad Air, som meget i stil med Apples MacBook Air er skabt til at være så transportabel som overhovedet muligt.


Skal iPad’en være en smule mindre, så den passer i en lille taske, så kan det være, at det er en iPad Mini, der er det rette valg. Ejer du dén model, så tag et kig på vores iPad Mini covers, hvor du i samme kategori i øvrigt også kan finde forskellige stylus penne.


Vi er klar over, at det kan være lidt af en jungle at skulle finde rundt i det store sortiment af iPad covers & Etuier, som der er at finde i de forskellige underkategorier. Men når det kommer til stykket, er det faktisk ikke så uoverskueligt, som man skulle tro. Du ved jo naturligvis, hvad det er for en iPad-


model, du har, og så er det egentlig bare at klikke sig ind på underkategorien for den iPad, du ejer, og så kan du ellers give dig i kast med at finde det rette Apple ipad cover – baseret på dine behov og ønsker for design og funktionalitet.


Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil