-20% På Alt Brug koden "Spar20" V. Betaling!
✓ Over 75.000 Glade Kunder!
✓ Dag-til-dag Levering
✓ Dag til dag levering
Gratis fragt over 250,-
✓ 75.000+ Glade Kunder

iPhone Covers & Tilbehør

iPhones i fire forskellige farver der står sidelæns

iPhone Covers, Beskyttelsesglas & Tilbehør

Hos DeluxeCovers sælger vi alverdens former for iPhone covers. Hvilket iPhone cover du skal vælge, afhænger naturligvis i første omgang i høj grad af, hvilken iPhone-model du har. Som du kan se her på siden, har vi covers til alt lige fra den helt nye iPhone 12 Pro Max til den noget ældre iPhone 5, som må siges at have en del år på bagen efterhånden.

Fælles for alle de iPhone covers, vi sælger, er, at vi har valgt at have dem i sortimentet, fordi de på hver deres måde enten har et fedt design, en funktion, der gør coveret nyttigt, eller også kan det være, at coveret forener de to verdener og på én og samme tid har et smukt udseende og en funktion, der gør din hverdag nemmere.
iPhones i alle fem farver

Find det perfekte cover til din iPhone

Som nævnt fører vi en lang række forskellige covers her hos DeluxeCovers.


Du tænker måske, om det overhovedet er nødvendigt med et cover til en iPhone.


Efterhånden som de smartphones, der kommer på markedet i disse år bliver bedre og bedre og mere og mere avancerede, så bliver de samtidig også dyrere og dyrere. Det gør, at din smartphone bliver en endnu mere dyrebar følgesvend for dig, og formentlig vil du derfor gerne sikre dig, at den er så godt beskyttet som muligt.

iPhone med et silikone cover på

Giv din iPhone et personligt præg med et cover

Udover at et iPhone cover jo giver dig muligheden for at beskytte din telefon mod stød, slag og ridser, som nok må siges at være det primære formål, så kan et iPhone cover altså også tjene andre formål.


F.eks. finder du i vores kategori med iPhone 12 covers en lang række covers, hvor det i høj grad har haft højeste prioritet at designe et cover, der fremstår pænt og stilfuldt udadtil. Her finder du bl.a. lædercovers i sort eller brunt læder, silikone covers i både maskuline og feminine farver og en lang række andre covers.


Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvilke behov et iPhone cover skal opfylde for lige præcis dig og din telefon.


Med vores iPhone 12 tasker & etuier kan du f.eks. få et cover, der både kan opbevare din iPhone og et par kreditkort i ét og samme cover. Så behøver du altså ikke længere at slæbe rundt på punge og tasker, når du skal i byen.


Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil