Spar 20% - Brug Rabatkoden "Dec20" Ved Betaling - Gratis Fragt

Vælg Din iPhone

Hvilken iPhone har jeg ? Klik her

Er du i tvivl om hvilken iPhone model du har, så læs her. Du finder det meget simpelt ved at kigge på modelnummeret bag på dit Apple-prodult.

 

Stort Udvalg af Kvalitets Covers & Tilbehør

Vi har valgt at fokusere på de produkter som vores kunder synes mest om, og ud fra dette sammensat et spændende produktsortiment. Vi har flere smarte lædercovers til iPhonen, hvor de mest populære løsninger har en flipfunktion som beskytter skærmen på bedste vis. Udover flipfunktionen får du en elegant løsning i høj kvalitet og oftest med kortholder eller pung.

Vores iPhone silikone covers er ligeledes populære blandt de fleste, og fås i en bred vifte af farver, mønstre og design. Disse produkter ligger rigtigt godt i hånden og giver et sikkert greb, samt en god beskyttelse af telefonen. Dog anbefales det at investere i et produkt med flipfunktion eller kombinere disse produkter med et panserglas for den optimale skærmbeskyttelse. Ydermere er denne løsning utrolig let at påsætte, og findes også i gennemsigtige varianter til alle der ønsker at bevare mobiltelefonens udseende.

Den innovative bumper er temmelig populær, da den er ganske enkel at montere og afmontere. Udover dette giver den et godt greb, og ødelægger ikke enhedens originale look. Den fås i flere forskellige materialer og farver, hvor silikone og aluminium er de mest udbredte af slagsen. Bumperen dækker primært smartphonens sider, og vil i samarbejde med en stærk beskyttelsesfilm give den bedste beskyttelse.

 

 

gratis

Altid Gratis Fragt!

✔ Sikkert og hurtigt

✔ Dag til dag levering

✔ Alle produkter på lager

emaerket

Trustpilot 4+★

✔ 100 % sikkert webshop

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Emails Besvares inden 24 timer alle hverdage

✔ For vore kunders skyld