SE VORES 1.600+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Dag til dag levering
Se vores 1.600+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

Silikone TPU eller plastik cover, Hvad er forskellen?


 TPU Cover – Godt Slidstærkt materiale

TPU betyder “Thermoplastic polyuretane” og er en plastikblanding der har mange forskellige kvaliteter. De primære kvaliteter der gør at TPU er et special lavet materiale der er perfekt til mobilcovers er, En af fordelene er materialets fantastisk elasticitet,og  en grad af transparens, en glat overflade som plastik og så er det modstandsdygtigt overfor bl.a. olie, fedt og slag. TPU er hurtigt blevet er meget populær valg når der skal fremstilles covers, og der findes derfor TPU findes der covers til stort set enhver Smartphone, tag f.eks et kig på vores.

Se hele vores udvalg - Klik her


Silikone Cover – Godt greb Og God Beskyttelse

 

Silikone som du nok kender det, er et utrolig fleksibelt materiale der gør at du kan få et cover til eks. din iPhone 5 / 5s, som sidder lige i skabet,  materialet kan strækkes og tilpasses, og derfor støbes efter de præcise mål. Selvom et silikone cover er billigt, har materialet en overflade med et solidt greb, og ligger derfor meget stabilt og fast på et bord. udover dette er materialet forholdvis billigt. Se Silikone covers her.

 Se hele vores udvalgKlik her


Plastik Covers –  Holdbart og lav pris

De fleste kender den traditionelle hårde plastik, som findes overalt i vores hverdag. Plastik er et utrolig hårdt materiale, ulempen ved dette er dog at materialet ikke er det bedste i mod tab. derfor sælger vi ikke Plastik covers her på Deluxecovers.dk da vi ønsker vores kunder de absolutte bedste og mest eksklusive covers.

Se hele vores udvalgKlik her

 

 


Skrev en kommentar