SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

Samsung Cover & Tilbehør

Vælg din model nedenfor:
Samsung Galaxy S7 Modeller
Samsung Galaxy Note 20 Modeller
Samsung Galaxy Note 8 / 9 / 10 Modeller
Samsung Galaxy A80 / A40 Modeller
Samsung Galaxy A32 / A5 Modeller
Samsung Galaxy A0 Modeller
Samsung Galaxy M53 / M32 Modeller
Samsung Galaxy M23 5G / M10 Modeller
Samsung Galaxy J8 / J7 / J6 Modeller
Samsung Galaxy J5 / J4 / J3 Modeller

Tre Samsung Galaxy telefoner på skrå række - Den ene viser skærmen, og de to andre bagsiden / kameraet

Samsung Cover, Etui & Beskyttelseglas

Her hos DeluxeCovers finder du et bredt udvalg af Samsung covers. Vi har gjort en dyd ud af at opbygge et bredt udvalg af covers, så der forhåbentlig er noget for enhver smag. Det kan være svært at finde rundt i junglen af Samsung covers, da der jo først og fremmest findes en lang række forskellige Samsung-telefoner efterhånden. Derudover findes der for hver Samsung-telefon adskillige typer af covers, som man kan vælge.

Det kan være, at designet på coveret er det vigtigste for dig? Det kan også være, at funktionaliteten er det vigtigste? Er det vigtigt for dig, at dét Samsung Galaxy S20 cover, du køber, er af silikone eller af læder?
To Samsung Galaxy Note telefoner, med en stylus pen ved siden af dem

Beskyttelse og covers til din Samsung smartphone

Eller er du slet ikke på udkig efter et cover til din Samsung telefon? Måske er det et Samsung Galaxy S20 beskyttelsesglas, du er på udkig efter. Det kan vi sagtens hjælpe dig med. Derudover sælger vi også andre former for tilbehør til din Samsung telefon. F.eks. løbebælter, som er et fordelagtigt supplement, når du træner og vil høre musik fra telefonen samtidig.


Når du skal finde et etui eller cover til din Samsung smartphone, så er det vigtigt, at du tænker på, hvilke behov du har. Er du f.eks. på udkig efter et cover til din Samsung Galaxy S8, så er mulighederne mange. Vi sælger nemlig bl.a. etuier og covers i både læder, silikone og i stof. Du finder de forskellige covers i mange forskellige farver og materialer, og eksempelvis vil du finde vores lædercovers i bl.a. brun og sort. Vores silikone covers til Samsung smartphones finder du som gennemsigtige og i forskellige farver.

To Samsung telefoner der svæver på skråt i luften, den ene viser skærmen hvorimod den anden viser bagsiden med et silikone cover på

Hvilket cover skal jeg vælge til min Samsung telefon?

Som vi allerede har nævnt, kommer det meget an på, hvilke behov du har. Vil du gerne have et cover, der ikke kun holder styr på din telefon men som også opbevarer dine kreditkort, så har vi etuier, der kan klare netop den opgave. Uanset hvilket cover du vælger, så kan vi berolige dig med, at prisen på fragt i hvert fald ikke bliver noget, du skal bekymre dig om i forbindelse med din ordre. Vi giver nemlig fri fragt ved køb af alle Samsung covers og på alle andre produkter her på webshoppen i øvrigt. Det gælder, uanset hvor mange varer du putter i kurven og i sidste ende bestiller hos os. Der er gratis fragt når der bestilles for 300kr,- eller over.


Det kan være, at du fortsat er lidt forvirret over, hvilket Samsung cover du skal vælge, selv efter du har klikket dig rundt på de forskellige underkategorier her på siden. Er det tilfældet, så er du mere end velkommen til at smide os en e-mail. Vi står klar til at give gode råd og anbefalinger, og vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer og ofte hurtigere.


Et køb af et Samsung cover vil i langt de fleste tilfælde være en rigtig klog og fornuftig investering. Det sidste, du ønsker, er, at du taber din telefon på den kolde asfalt med dét resultat, at du samler den op og står og kigger på en smadret skærm, hvor det er komplet umuligt at se indholdet på skærmen. Den bekymring undgår du ved den ret overkommelige investering, som det er at investere i et Samsung cover.


Du kan med fordel også kigge på vores iPhone covers, hvis det er den slags, du er ude efter. Også dér har vi et rigtig stort og varieret udvalg, som du kan give dig i kast med at udforske.

Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil