SE VORES 1.600+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Dag til dag levering
Se vores 1.600+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

Samsung Beskyttelsesglas

Vælg din model nedenfor:

Samsung Galaxy Covers & Etuier

Her på DeluxeCovers.dk har vi valgt at ligge et stort fokus på de produkter som vores kunder synes mest om, og ud fra dette har vi skabt et spændende produktsortiment. På vores side kan du blandt ande finde kvalitets læder covers / Etuier til din Samsung Galaxy, alle vores samsung galaxy covers er Specielt udvalgt og kvalitets testet for at give dig den bedst mulige beskyttelse til din enhed / skærm.

Vores sortiment indeholder blandt andet også et bredt udvalg af Galaxy silikone covers som ligeså med vores etuier er meget populære, og kan findes i vores sotiment med diverse minimalistiske farver og designs. Disse produkter ligger rigtigt godt i hånden og giver et sikkert greb, samt en god beskyttelse af telefonen. Dog anbefales det at investere i et produkt med flipfunktion eller kombinere disse produkter med et beskyttelsesglas for den optimale skærmbeskyttelse. Ydermere er denne løsning utrolig let at påsætte, og findes også i gennemsigtige varianter til alle der ønsker at bevare mobiltelefonens udseende.

Den innovative bumper er temmelig populær, da den er ganske enkel at montere og afmontere. Udover dette giver den et godt greb, og ødelægger ikke enhedens originale look. Den fås i flere forskellige materialer og farver, hvor silikone og aluminium er de mest udbredte af slagsen. Bumperen dækker primært smartphonens sider, og vil i samarbejde med en stærk beskyttelsesfilm give den bedste beskyttelse.

 

 

gratis

E-Mærket verificeret

✔ Beskyttet op til 10.000,-

✔ Løbende kontrolleret

✔ Dag til dag levering

emaerket

TrustScore 9.2/10★

✔ 100 % sikkert webshop

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Kundeservice i topklasse

 

support

Fantastisk support

✔ Emails Besvares inden 48 timer alle hverdage

✔ For vore kunders skyld