30 DAGES RETTURRET
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRE
DAG-TIL-DAG LEVERING
Gratis Fragt! | Dag-til-dag Levering
     Gratis Fragt! | Dag-Dag Levering

MOBIL TILBEHØR


Fremvisning af en 3-1 Trådløs Opladestation med en Apple iPhone, Apple Watch og Apple AirPod i brug

Bredt udvalg af mobiltilbehør & covers

Her på siden finder du alle tænkelige former for tilbehør og covers, du måtte have brug for til at pifte udseendet på din telefon lidt op eller til at tilføje ekstra praktiske funktioner.

Mobiltilbehør er et vidt begreb, og der findes en hel masse underkategorier, man kan smide ind under paraplyen mobiltilbehør. Det kan være, at det første, du tænker på, er mobilcovers. Det er ganske forståeligt, da det jo i mange år har været et vigtigt supplement til mange smartphones rundt omkring i verden. Rigtig mange vælger at købe et cover til deres telefon, når de f.eks. anskaffer sig den nyeste iPhone på markedet. Årsagen til det er som regel, at man gerne vil beskytte den, hvis man skulle være så uheldig at tabe den eller ridse skærmen. Det er der naturligvis ingen, der ønsker, så en eller anden form for beskyttelse er oftest at foretrække.
Trådløs højtaler i brun træ, med en Apple iPhone ved siden af

Hvilke former for mobiltilbehør findes der?

Hvis vi skulle liste alle former for mobiltilbehør op her i teksten, ville det nok ikke være noget, du – eller nogen andre – ville orke at læse sig igennem. Men lad os da lige nævne de vigtigste og de ting, man oftest forbinder med begrebet mobiltilbehør.


Vi har allerede nævnt mobilcovers. Derudover er der sådan noget som trådløse opladere, der i de seneste par år har oplevet større og større efterspørgsel, efterhånden som flere og flere telefoner begynder at være i stand til at understøtte denne form for teknologi, hvor man blot skal lægge sin telefon på en plade, og så begynder den ellers at lade op. Helt vildt smart.

Et par AirPods i hvid, med et AirPod etui ved siden af

Mobiltilbehør i uendeligt mange afskygninger

Har man prøvet at være på festival, vil man helt sikkert kende til frustrationen og frygten, der er forbundet med strømindikatoren på telefonen, der bare bliver ved med at kravle mod 0. Her kan en powerbank virkelig redde dagen og hele festivalen, så man undgår at stå midt på festivalpladsen om natten uden nogen idé om, hvor vennerne befinder sig. Med en powerbank kan man få ladet sin telefon op, finde sin venner og i sidste ende fortsætte festen. En powerbank er virkelig et must have.


Når vi nu snakker om festivaler, så er det relevant også lige at berøre det danske sommervejr, som ind i mellem kan være ganske uforudsigeligt. Ikke desto mindre er der vel i sidste ende ikke noget her i verden, der slår den danske sommer, når den endelig viser sig fra sin bedste side, og når solen står allerhøjest over det danske sommerland. Netop i den forbindelse, når man bevæger sig ud i det gode vejr, er en Bluetooth højtaler uundværlig. Vores Bluetooth højtalere er kendetegnet ved at holde strøm i adskillige timer, så man kan feste udenfor til den lyse morgen.


Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil