SE VORES 1.600+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Dag til dag levering
Se vores 1.600+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

MacBook / PC - Tilbehør

Grå Macbook Air

Computertasker & Sleeves

I næsten alle hjemme i Danmark befinder der sig en bærbar eller Macbook og derfor valgte vi, at udbrede vores sortiment med lækre læder sleeves, nylon sleeves, computertasker mm.

Hos Deluxecovers finder du alt fra computer tasker/sleeves med diverse funktionaliteter, designs, farver og størrelser, så du kan finde det der passer din smag.Beskyt din Macbook / bærbar før det er forsent

Vi en stort udvalg af forskellige Macbook Sleeve / Tasker & Bærbar / PC Sleeve / Tasker


Vi anbefaler vores kunder der ønsker den optimale beskyttelse af deres macbook eller bærbar, at de skal vælge en computertaske, da den beskytter bedre og de er udstyret med flere funktionaliteter til hverdagen, så der er plads til oplader, dokumenter mm.


Dog er der også mange, som ønsker det minimalistiske design uden den store branding, så derfor har vi en række kvalitets sleeves & Tasker til din Macbook eller Bærbar computer.

Sort Marblestory sleeve front

Giv din Macbook / Bærbar et personligt præg

Vi arbejder løbende på at forbedre sortimentet med Læder sleeves, Nylon Sleeves, Neopren sleeves og computertasker, så vi har noget nyt til når du vender retur.


Undgå slag og skrammer på din bærbar eller computer ved brug af computertaske eller sleeve fra Deluxecovers - Vi sørger for gratis fragt ved køb over 249kr,- og levering dag til dag, så du kan blive beskyttet i en fart.
Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil