SE VORES 1.600+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Dag til dag levering
Se vores 1.600+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

Huawei Beskyttelsesglas

Vælg din model nedenfor:

 

Stort Udvalg af Kvalitets Covers & Tilbehør

Vi har valgt at fokusere på de produkter som vores kunder synes mest om, og ud fra dette sammensat et spændende produktsortiment. Vi har flere smarte lædercovers til dine Huawei P20, Huawei P20 Pro eller Huawei P20 Lite, hvor de mest populære løsninger har en flipfunktion som beskytter skærmen på bedste vis. Udover flipfunktionen får du en elegant løsning i høj kvalitet og oftest med kortholder eller pung.

Vores Huawei P20 silikone covers er ligeledes populære blandt de fleste, og fås i en bred vifte af farver, mønstre og design. Disse produkter ligger rigtigt godt i hånden og giver et sikkert greb, samt en god beskyttelse af telefonen. Dog anbefales det at investere i et produkt med flipfunktion eller kombinere disse produkter med et beskyttelsesglas for den optimale skærmbeskyttelse. Ydermere er denne løsning utrolig let at påsætte, og findes også i gennemsigtige varianter til alle der ønsker at bevare mobiltelefonens udseende.

Den innovative bumper er temmelig populær, da den er ganske enkel at montere og afmontere. Udover dette giver den et godt greb, og ødelægger ikke enhedens originale look. Den fås i flere forskellige materialer og farver, hvor silikone og aluminium er de mest udbredte af slagsen. Bumperen dækker primært smartphonens sider, og vil i samarbejde med en stærk beskyttelsesfilm give den bedste beskyttelse.

 

 

emærket

E-Mærket verificeret

✔ Beskyttet op til 10.000,-

✔ Løbende kontrolleret

✔ Dag til dag levering

emaerket

TrustScore 8.7/10★

✔ 100 % sikkert webshop

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Kundeservice i topklasse

 

5 stjerner på  TrustPilot

Fantastisk support

✔ Emails Besvares inden 48 timer alle hverdage

✔ For vore kunders skyld