SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

Computer Sleeve

Vælg din størrelse:

Halv åben Macbook Air i Grå

Computer Sleeves & Computer tasker

Har du erhvervet dig en ny computer, er det altid en god ide at beskytte din computer med en computertaske eller computer sleeve. Vores computertasker har plads til de mest nødvendige accessories og småting, så du sikkert kan transportere dine ting. Hvorimod vores computer sleeves er tynde og kompakte, og ikke kan rumme meget andet end din pc og nogle papirer eller måske en lille bog, hvilket gør at din computer ligger tæt og sikkert i din arbejdstaske, så den ikke glider frem og tilbage.
MacBook halvt inde i et nylon sleeve

Perfekte computer sleeves til når du er på farten

Vi en stort udvald af forskellige Macbook Sleeve / Tasker & Bærbar / PC Sleeve / Tasker


Er du måske studerende, eller pendler meget, så er det en meget god ide at have en computertaske eller computer sleeve. Med en computertaske eller computer sleeve, så beskytter du din computer mod ridser, slag og skrammer når du er på farten.


Rigtig mange transportere dagligt deres computere, og derfor sørger vi hos Deluxecovers for at vores computertasker og computer sleeves er af høj kvalitet, der passer til alle uanset hvad man laver.


Vores 2 bedstsælgende computer sleeves er Deluxe™ Neopren Clean Sleeve, som er klassisk og kan bruges til det meste, samt Retro Diary Læder Sleeve, som er yderst kompakt og virkelig stilren.

Sort Marblestory sleeve front

Forskellige designs af computertasker

Vi har computertasker og computer sleeves med forskellige funktionaliteter, designs, farver og størrelser. Om du er til slidstærkt nylon/neopren eller blødt læder, neutrale farver eller farver med mere gang i, om det er stilfuldt design til arbejde eller skole, så finder du et bredt udvalg hos os.


Vores Computertasker og computer sleeves findes i et stort udvalg til 11”, 12”, 13”, 14”, 15”, og 16”, uanset hvilken computer du har, så er der helt sikkert en der passer til lige netop dig og din computer. Ved computer sleeves kan du med fordel gå en størrelse op, hvis du skal have dokumenter og bøger med dig.


Undgå unødvendige slag og skrammer på din computer. Ved at bruge en computertaske eller computer sleeve, så du forlænger holdbarheden og holder din computer kørende i længere tid. De fleste af vores computertasker og computer sleeves lukkes enten med en enkelt eller dobbelt lynlås eller med magnet. Dette sikrer, at din computer ikke falder ud og samtidig er godt beskyttet under den transport du skal ud på.


Top 5 bedstsælgende computer sleeves og tasker


1. Deluxe™ Neopren Clean Sleeve

2. Retro Diary Læder Sleeve.

3 HAWEEL™ Enkla Computer Taske / Sleeve.

4. HAWEEL™ Neopren Stødsikkert Sleeve.

5. Maplestory™ Grandeur Computer Taske


Køb en computertaske eller computer sleeve hos Deluxecovers - Vi giver gratis fragt ved køb for over 249,- og har lynhurtig dag til dag levering, så du kan beskytte din computer med det samme.


Skulle du have spørgsmål til vores computertasker eller computer sleeves, så må du altid sende en mail og så skal vi gøre vores for, at hjælpe og guide dig til valg af hvilket der passer til lige netop dig og dine behov. Vi svarer indenfor 24 timer, så tøv ikke med at skrive hvis du er det mindste i tvivl om noget.
Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil