SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

Beskyttelsesglas

Vælg din model nedenfor:Apple iPhone & et beskyttelsesglas hævet over den

Mobil skærmbeskyttelse og beskyttelsesglas

Hvad er fordelen ved at købe et beskyttelsesglas til en smartphone? Når man køber en ny smartphone, er det sidste, man ønsker, at den ryger på jorden – med skærmen nedad – og med det resultat, at skærmen flækker eller får en hel masse ridser. Det er der ingen, der ønsker.

En god idé vil derfor for næsten alles vedkommende være, at du køber et beskyttelsesglas, når du går ud og investerer i en smartphone. Vores beskyttelsesglas er kendetegnet ved at være meget hårdføre, og de sørger i den grad for at beskytte skærmen på din telefon. Fordelen er også her, at det er supernemt at montere et beskyttelsesglas på en smartphone, selvom mange måske tror det modsatte.
Række af ældre Apple iPhone telefoner

Beskyttelsesglas til din telefon

Vi sælger først og fremmest iPhone beskyttelsesglas Naturligvis. Den enorme popularitet som iPhones oplever verden over gør selvfølgelig, at vi har sørget for, at vi kan tilbyde et meget bredt udvalg af beskyttelsesglas til din iPhone. Udover beskyttelsesglas til iPhones, sælger vi naturligvis også Samsung beskyttelsesglas. Telefonerne fra Samsung nyder også bred anerkendelse, og rigtig mange forbrugere ser dem som et fremragende alternativ til Apples iPhones.


En anden aktør på markedet er Huawei, og der er også her tale om en nævneværdig aktør, som vi også har et bredt udvalg af beskyttelsesglas til.

Ni Apple iPhone 7 med en række forskellige farvede silikone covers

Hvordan vælger jeg det rette beskyttelsesglas?

Først og fremmest skal du selvfølgelig via underkategorierne her øverst på siden klikke dig ind på enten Apple, Samsung eller Huawei. Dernæst vil du blive præsenteret for endnu en lang række underkategorier, hvor du kan vælge lige præcis den model, du har. Dér kan du så vælge et beskyttelsesglas, som du lægger i kurven.


Måske tænker du, at det kan være svært at vælge, hvis du præsenteres for flere beskyttelsesglas til samme telefon. Der er forskel på, hvor tykke de forskellige beskyttelsesglas er. Nogle beskyttelsesglas fokuserer meget på at være af hærdet glas, at være fedtafvisende, dække hele displayet mm. Der er forskellige fordele ved de forskellige beskyttelsesglas, og vi vil anbefale, at du blot går på opdagelse og prøver at finde frem til lige præcis det glas, der bedst tilgodeser dine behov. Og så skal det selvfølgelig også være lavet specifikt til din telefon, og det finder du frem til via underkategorierne.Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil