SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

Apple Watch Cover


Apple Watch 360 beskyttelses cover

Bedste Apple Watch Covers

Vi har valgt at fokusere på de produkter som vores kunder synes mest om, og ud fra dette har vi sammensat et spændende produktsortiment af Apple Watch Covers. dog er der også et stort fokus på covers til Apple Watch 1-2-3-4-5-6-7-SE (38/40/41/42/44/45 mm), da et cover beskytter dit apple watch fra hverdagens skader. Hvis du ønsker at holde din Apple Watch skærm fri for ridser og skrammer, så anbefaler vi et Apple Watch Cover eller beskyttelseglas, da det er et minimalistisk design og man bemærker det næsten ikke. Et full cover / full 360 cover er perfekt til dem, som vil beskytte deres Apple Watch i højeste grad, da den beskytter hele huset af apple watchet, om det er skrammer, ridser og slag, så holder full coveret i hvert fald dit apple watch mere sikkert end noget andet.

Vores mission er, at tilbyde vores kunder covers, urremme samt tilbehør i høj kvalitet til Apple Watch, som matcher den kvalitet, som Apples tilbehør produkter har - dog bare til en noget bedre og overkommelig pris. Vi stiller store krav til kvaliteten af vores produkter, da det er altafgørende for at vedligeholde dit Apple Watch lækre kvalitet. Vi vil derfor kun acceptere Apple Watch remme, covers, panserglas, hvor kvaliteten ligger i den bedste ende af markedet. Design og kvalitet er vores primære fokus på DeluxeCovers.dk, men en lynhurtig levering er bestemt også i fokus.
To Apple Watches viklet ind i hinanden

Apple Watch Covers til enhver smag

Hos DeluxeCovers finder du nye klassiske og lækre Apple Watch Covers. Der er lagt stor vægt på kvaliteten, detaljen og ikke mindst designet og farverne på vores valg af urremme og covers, samt design og funktionalitet på Apple tilbehør. Vi har alle størrelser til covers, så om du har 38.40,41.42.44 eller 45 mm, så er vi klar til at levere den korrekte størrelse til dig med dag-dag levering.


Vi anbefaler Apple Watch covers til dem der har en mindre aktiv hverdag, men dem der har en aktiv hverdag med fysisk arbejde eller fitness, så vil et full cover i hvert fald beskytte dit apple watch i højere grad.

Når du køber en Apple Watch rem / urrem anbefaler vi altid at supplere med et Apple Watch cover eller panserglas for at få den bedste beskyttelse af dit ur. Denne løsning sikre at du kan bruge dit Apple Watch mange år endnu. Vores Apple Watch covers er utrolig lette at påsætte, og findes i flere forskellige varianter for at opnå det ønskede udseende. Apple watch 38, 40 & 41 mm passer de samme remme størrelser, og ligeledes for 42, 44 & 45 mm, men nogle af vores remme er også udarbejdet med fullcover, og derfor er der kun 1 korrekt størrelse til dem. Vores Covers til Apple Watches er lavet i hærdet glas, så det er op til 9 gange stærkere end almindelig beskyttelse, så kan du sikre din retina skærm holder sig i god stand.

hvid apple watch silikone rem

Cover til Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/SE

Vi har et stort udvalg covers med dæmpede stilrene farver og mønstre, vi har covers der passer til både drenge og piger. Kort sagt har vi Covers til Apple Watch 1-2-3-4-5-6-7-SE (38/40/41/42/44/45 mm) tilbehør til enhver stil og lejlighed.


Hos DeluxeCovers mener vi at en kvalitets cover og Apple Watch kan være med til at udtrykke din personlighed. Fælles for alle vores læderremme og Apple Watch tilbehør er den høje kvalitet og det detaljerede design er en topprioritet. Hos os har vi kvalitet og ikke pris i fokus. Man fornemmer hurtigt kvaliteten på vores Covers når man selv står med dem i hånden.

Der er fri fragt ved køb over 300 kr, og så vil det altid være dag-dag levering, så du får dine produkter i en fart.

Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil