SE VORES 2.400+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 300 KR.
 HURTIG LEVERING 1-2 DAGE
Levering 1-2 dage
Se vores 2.400+ Anmeldelser på ””
125.000+ Glade Kunder

Apple Watch Beskyttelsesglas


Apple Watch 360 beskyttelses cover

Bedste Apple Watch Skærmbeskyttelse

Apple Watch har været et af de mest nyttige opfindelser - Det er også en af ​​de mest skrøbelige, så du vil gerne holde den sikker med en Skærmbeskyttelse eller beskyttelseglas, der forhindrer din skærm i at få uønskede skrammer eller revner. Vi har understøttet Apple Watch serien siden begyndelsen, og derfor har vi også et bredt sortiment til alle størrelser og modeller. Det er Apple Watch model 1,2,3,4,5,6,7 & SE og i alle mm størrelser 38,40,41,42,44 & 45. Beskyttelsesglas, full cover/case, remme i læder, nylon, silikone, rustfrit stål og et stort tilbehørs sortiment - vi er sikre på at du kan finde noget brugbart til din kære enhed.

Den bedste måde at beskytte Apple Watch skærmen er med en beskyttelseglas, som er lavet af hærdet glas - dog er det vigtigt at den ikke kompromittere oplevelsen af skærmen, og LITO & HOCO Skærmbeskyttelse / beskyttelseglas gør netop det. De er ultra tynde og det betyder, at den vil blande sig problemfrit ind i skærmen, og deres højkvalitets glas giver høj respons og gennemsigtighed. De fåes i alle størrelser til enhver Apple Watch skærm.
To Apple Watches viklet ind i hinanden

Beskyttelglas til dit Apple watch

Vi har også det man kalder et full cover skærmbeskyttelse, som beskytter hele kassen på dit apple watch - Det beskytter hele vejen rundt for ridser, slag og skrammer. Vi anbefale skærmbesbeskyttels / Beskyttelseglas til dem der har en aktiv hverdag, om det er fitness, arbejde, eller man nogle gange er lidt for uheldig, Et beskyttelseglas vil uden tvivl ofte redde dit Apple Watch. De fåes i alle størrelser til enhver Apple Watch skærm, og så er de også tilgængelig i forskellige farver, materialer og designs.


Altid dag-dag levering, hvis der bestilles inden 14:00. Du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du mod forventning ikke kan finde det, du søger. Så sørger vi for at vende tilbage indenfor 24 timer i hverdagene. Så tøv endelig ikke med at spørge os til råds, hvis du er det mindste i tvivl (kontakt@deluxecovers.dk)

Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil