SE VORES 1.450+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Returret til 1 Feb. 2023
Se vores 1.450+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

Bedste Mobilholder til Bil - Top 5

De 5 bedste Mobilholdere til Bil

En god mobiltelefon holder til bil er et tilbehør der passer til ethvert køretøj, en god mobilholder til bil sikre din mobil sikker godt fast og er nemt at tage af og på, nedenfor har vi samlet vores top 5 bedste mobilholdere til bil her sammen med nogle råd, du skal huske på, når du skal finde din mobilholder til bil. 


1. DeLX™ - Universal Bilholder til Forruden

Denne DeLX™ Bilholder er en god gadget til din yndlings enhed. Det kan monteres på bilens Forruden / Instrumentbrættet og er med til at give dig en god synsvinkel og en sikker køretur.

Pris: 149 kr,-

Link: Klik her

 


2. SENSE™ - Trådløs biloplader - Automatisk Åben / Lukke

Nyeste trådløs biloplader på markedet, som har indbygget infrarød sensor som registrerer når telefonen kommer i nærheden, så åbner den  automatisk og når din telefon er placeret i holderen lukker armene sig automatisk igen. Derfor kan man nemt betjene opladeren med en hånd, samt den identificerer enheden og sørger for at den bliver opladet mest optimalt.

Pris: 249 kr,-

Link: Klik her

 


3. HAWEEL™ - Mobilholder til Bil / Instrumentbrættet

Denne HAWEEL™ Bilholder er en god gadget til din yndlings enhed.

Det kan monteres på bilens Instrumentbræt og er med til at give dig en god synsvinkel og en sikker køretur.  ✓ - Helt ny 360°-graders bilholder ✓ - Hurtig og let installering og frigørelse ✓ - Passer til enheder der er 6" og under 

Pris: 119 kr,-

Link: Klik her

 


4. BASEUS™ - Trådløs Biloplader Til Ventilationsgitteret

Bedste trådløse bil oplader på markedet fra Basues, som har indbygget tyngdekræftsarme, som gør at armene lukker automatisk om mobilen.

Derfor kan man nemt betjene opladeren med en hånd, samt den identificerer enheden og sørger for at den bliver opladet mest optimalt.

Pris: 299 kr,-

Link: Klik her

 


5. FLOVEME® 360° Design Bilholder Til ventilationsgitteret 

Denne FLOVEME® Bilholder fastgøres i ventilationsgitteret og har bevægelige arme i gummi som holder mobilen fast, når bilen er i bevægelse.  ✓ Kan roteres 360° grader ✓ - Hurtig og let installering og frigørelse ✓ - Arme i gummimateriale holder fast i mobilen ✓ - Fastgøres nemt i ventilationsgitteret

Pris: 199 kr,-

Link: Klik her

 

 


Skrev en kommentar