SE VORES 1.450+ ANMELDELSER PÅ
””
 GRATIS FRAGT OVER 250 KR.
 OVER 75.000 GLADE KUNDER!
Returret til 1 Feb. 2023
Se vores 1.450+ Anmeldelser på ””
75.000+ Glade Kunder

Tablet Cover & Tilbehør

Vælg din model nedenfor:iphone 12 alle farver side om side

Tablet cover til iPad, Samsung, Huawei og Lenovo

Tablettens popularitet er steget med raketfart over de sidste par år og er at finde i næsten alle hjem, da den er utrolig alsidig og kan tjene rigtig mange formål. Er du én af dem der ejer en tablet og er på udkig efter cover, tilbehør eller noget helt tredje? Så er du kommet til det helt rigtige sted - hos DELUXECOVERS tilbyder vi et kæmpe udvalg af kvalitets cover, tilbehør og gadgets, som du kan tilføje til din tablet. Uanset hvilken tablet du ejer, så har vi helt sikkert noget til dig.
5 forskellige mobiler side om side

Mere end bare et cover

Vi vil klart anbefale vores kunder til at anskaffe sig et cover til deres tablet, da det giver beskyttelse fra alt fra slag og skrammer til snavs og skidt. Dog kan et tablet cover meget mere end bare at yde beskyttelse. Hos DELUXECOVERS finder du et stort udvalg af tablet cover i forskellige farver, varianter og størrelser, så du f.eks. kan udtrykke dig med et cover i din yndlingsfarve eller med et af vores multifunktionelle cover.


Vi forsøger altid at forbedre og udvide vores sortiment, så der er noget til enhver smag, så derfor bliver vores sortiment løbende opdateret med nye modeller og farver, så du kan finde lige netop dét cover du leder efter.

original iphone 7/8/se silikone cover alle farver

Stilrene og funktionelle cover til enhver smag

Hvad end du er til cover i læder, silikone eller plastik, så har DELUXECOVERS hvad du skal bruge. Ud over mange forskellige farver, har vi også cover der yder mere funktionalitet som f.eks. håndværker cover der er mere robuste og kan tåle slag og tab, folde cover så din tablet kan stå eller ligge af sig selv, samt børnecover, der er ideelle til rejser eller længere køreture, som også yder ekstra beskyttelse.


Køber du for mere end 250 kr,- er der fri fragt på din ordre. Har du spørgsmål eller ønsker du blot at vide mere om et bestemt cover er du altid velkommen til at henvende dig på vores mail.Super og hurtig handel!

Fik leveret mit cover rigtigt hurtigt!, regner med at købe et godt og nyt cover her fra når jeg køber en ny telefon! :)

Vil anbefale andre at handle her.

Købte 2 covers, fik præcis det jeg regnede med. Super hurtig levering og god kvalitet. Vil klart anbefale andre at handle her.

Gode produkter og super service

Gode produkter og super service. Købte to iphone covers og sendte det éne tilbage uden problemer, god stil