Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr. | Dag til dag levering
 
Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
Gratis Fragt! | Dag-til-dag Levering
     Gratis Fragt! | Dag-Dag Levering

TOP 3 Bedste iPhone Covers & Cases

Top 3 Bedste iPhone Covers!

Apple laver uden tvivl smukke smartphones, men holdbarheden er ikke en af deres styrker. Fordi de nye iPhones indeholder flere funktioner end nogensinde før, er der ingen tvivl om de vil sælge som varmt brød, så ønsker du at bevare din elegante design iPhone. så er du nød til at tage nogle forholdsregler. markedet er eksploderet i de seneste år, så skulle du anskaffe dig noget solid beskyttelse til din iPhone, der findes alle mulige smarte finish, og endda tilføje nogle funktioner meget let. her er et par covers for at hjælpe dig indsnævre dit valg.

 

1. Original Silikone Cover - Sort

Det kan ligne en almindelig, grundlæggende sort etui, Men Casen er lavet i en lækker ultra holdbargummi som er både lækker i hånde og beskytter din smartphone optimalt . udover dette har Sagen generøse udskæringer til porte, knapper og kameraet. 

Kan Købes her:

2. Imaginary Silikone Transparent Cover Greenland

Hvis du ønsker et klassisk, luksuriøst look til din iPhone 6S eller 6, så kan det være dette nye cover passer til dig. Coverne fra Imaginary kommer i alle mulige finish`s, og forskellige iøjnefaldende naturlige motiver. Coveret har også præcise åbninger til telefonens kamera, knapper og porte.  Hvis du ønsker mere beskyttelse burde dy overveje dette iphone 6 og iphone 6s cover.

Kan købes her:

3. Puro Silikone Cover - Transparent

Der er mindst to gode grunde til at tage et kig på denne nye sag fra Puro, det er krystalklart, så du kan nyde din iPhone 6S ellers iPhone 6 flotte design, og det opfylder militær drop test standard 810G, så det vil overleve de fleste tab, og coveret er kendt for at holde sit perfekte transparente look. Udskæringer er præcise og store nok til at enheden kke forstyrrer hverdagsbrug.

Kan købes her:

 


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published