30 DAGES RETTURRET
GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRE
DAG-TIL-DAG LEVERING
Mountain View
Mountain View
Emarket_logo_hvid_Png
Gratis Fragt! | Dag-til-dag Levering
     Gratis Fragt! | Dag-Dag Levering

Nye Læder Etuier Til iPhone 6/6S & iPhone 7

Rigtig mange mennesker vælger i dagens danmark at købe et cover / etui til deres iPhones. Og det er også en rigtig god ide, fordi det er med til at beskytte telefonen mod ridser og skræmmer, som er med til at optimere din smarphones levetid.

1. Wallet Læder Etui M. Pung - Sort

Dette nye multifunktionelle læder cover til iPhone 6/6s og iPhone 7 er et kvalitets læder cover. Det passer nok til personer der har brug for flere forskellige funktioner på farten. Med dette cover har du nemlig ikke brug for at have din pung med overalt, der er nemlig plads til dine kontanter og kort samt eventuelle fotos af familien, så du altid kan have dem med dig.

Pris: 249 kr,-

Kan købes her: iPhone 6 / 6s, iPhone 7

 

2. Læder Vertikal FlipCover - Sort

Få fuld beskyttelse af hele din iPhone 6/6S eller iPhone 7, med dette eftertragtede flip cover. Coveret er bygget op om en integreret transparent ramme i slagfast plast, som du klikker din telefon fast i, så den sidder stramt og fast i coveret. Udvendigt er det beklædt med kraftig kunstlæder i høj kvalitet, for maksimal beskyttelse og et sikkert greb.

Coveret er fremstillet i solide kvalitetsmaterialer, og er ideelt til dig der gerne vil beskytte din telefon med elegance og personlighed.

Pris: 179 kr,-

Kan købes her: iPhone 7

 


Skriv en kommentar