✓ Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
✓ Over 75.000 Glade Kunder!
✓ Dag-til-dag Levering
✓ Dag til dag levering
✓ Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
✓ 75.000+ Glade Kunder

Cases Covers og tilbehør til iPhone og Macbook

Deluxecovers.dk er en af Danmarks bedste forhandlere af covers, etuier, cases og tilbehør til diverse Apple iPhones og macbooks. På vores webshop kan du finde du et stort udvalg af bumpers, cases og forskellige covers til billige priser, med et cover kan gøre din iPhone helt personlig og sikker dig self mod ridser og skrammer. Vi har Danmarks bedste udvalg inden for iPhone covers og vi har naturligvis cover til både iPhone 6, 6 plus, 5, 5s, 4, 4s og 3Gs. Bestiller du dit cover inder 16.00, kan du få dit iPhone cover indenfor 1-3 dage.

Er du glad for din Apple iPhone? Så tag og Beskyt den med et smart cover

iPhonen er uden tvivl en fantastisk og revolutionerende smartphone, men hvad den har i funktionalitet og elegance mangler den desværre hårdførhed, rigtig mange oplever at tabe deres iPhone. Sagt med andre ord har iPhones det med at gå i stykker på et tidspunkt, og derfor anbefaler vi klart at beskytte deres iPhone med et cover eller case. I vores sortiment findes både subtile og enkle bumpers, etuier og mere unikke covers, så der er noget for enhver smag.

Covers og sleeves til din Macbook computer

Deluxecovers.dk beskæftiger sig primært med Apple’s mobile enheder, men lagerfører nu også et godt udvalg af sleeves og covers til bærbare computere. Ved at benytte et sleeve til beskyttelse af din laptop har du samtidig også en smart og nem taske til din bærbare, når du kun skal bruge computeren og dine vigtigste papirer. Vores sortiment af bærbar sleeves spænder vidt fra helt simple og ensfarvede modeller til mere outrerede og personlige styles.


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published