✓ Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
✓ Over 75.000 Glade Kunder!
✓ Dag-til-dag Levering
✓ Dag til dag levering
✓ Gratis Fragt Ved køb over 250 Kr.
✓ 75.000+ Glade Kunder

3 myter om batteri levetiden i din smartphone

Myte 1 Oplad altid batteriet til 100%

I dag bruges der Litium-Ion genopladelige batterier i snart alle mobiler, det er en type der  ikke behøver at blive opladt 100% eller behøver at være på 0% for at blive opladt igen. i realiteten fungere den slags batteri bedst, når de ikke bliver løbet tør for strøm, men når de er imellem 40-80% strøm.

Men betydninger er så minimal at du faktisk ikke skal bekymre dig om hvorvidt og ofte du oplader din telefon. Mangler din telefon lidt strøm, så kan du sagtens bare oplade den.

Myte 2 Brug kun originale opladere

Du er altid sikker med en original opladere, men der findes andre gode alternativer. Det handler om at finde en oplader, der udleder det samme antal volt og ampere som den originale, så det er faktisk muligt at finde en god erstatning for den originale oplader til din telefon.

Myte 3 Aldrig lad din mobil oplade hele natten 

I virkligheden kan det være fint at oplade din mobil i en længere tidsperiode eller endda hele natten, mobiltelefoner er nemlig designet til at begrænse mængden af strøm, når batteriet er fuldt opladt. Det betyder at selvom telefonen er koblet til opladeren, så vil der kun blive sendt en minimal mængde af strøm til mobilen.


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published